Idas Cancerkamp – Välgörenhetsdag

tisdag 22 mars 2016

Jag kan inte med ord beskriva vilken fantastisk eftermiddag/kväll jag fick vara med om i söndags. Då var det dags för Idas Cancerkamps välgörenhetsdag. Jag ställde upp på det sätt jag kan genom att föreviga dagen i bilder. Blir så varm och rörd över alla givmilda människor, så mycket engagemang och glöd det finns.
Istället för att jag ska försöka beskriva dagen har jag valt att kopiera Idas mammas text, den säger allt och lite till ♥

”Den 20 mars var det vårdagjämning, vilket betyder att dag och natt är lika långa. Från och med idag är dagen längre än natten. Vi går mot ljusare tider!

Jag hoppas att vi kan dra liknande paralleller med vår fantastiska välgörenhetsdag att de långa, mörka, kalla nätterna ska förlora mot de ljusa, varma, hjärtliga sommardagarna med hjälp av pengarna som vi tillsammans lyckats dra in till barncancerfonden södra idag.

Jag hoppas att de sjuka barnen och deras familjer ska kunna känna ljuset igen, känna hur livet åter fylls i deras sjuka, bleka, trötta kroppar, att föräldrarnas ångest och oro ska försvinna för en kort stund, att syskonen ska få träffa andra syskon och kunna dela glädje och sorg tillsammans o bara få vara barn för en stund!

Jag vet att pengarna gör skillnad och jag är oerhört tacksam över att så många ville komma och stötta vårt arrangemang som så många har lagt mycket tid och energi på för att dagen skulle bli så bra som den faktiskt blev, alla företagare, artister, volontärer från djupet av mitt hjärta ett varmt TACK! Utan ER hade det inte kunnat bli någon välgörenhetsdag!

Ida du har visat oss vägen och sett till att vi har haft rätt fokus, du har en styrka och drivkraft som jag är djupt imponerad av, du är 10 år och har redan nu åstadkommit och varit med om saker som Inte alla gör på en livstid. Du och din bror är mitt ljus i mörkret, tillsammans är vi starka!”

idasdag3idasdag2idasdag_DSC2584 _DSC2654 _DSC2670 _DSC2696 _DSC2708 _DSC2845 _DSC2897 _DSC2981 _DSC3007 _DSC3022---Copy _DSC3149 _DSC3201 _DSC3242 _DSC3269 _DSC3296 _DSC3355 _DSC3378 _DSC3452 _DSC3476

Konferencier Anders Liljeqvist – programledare för Morgonprogrammet på P4 Kristianstad
Artisterna Clara Olsson, Paula Wright, Pidde Pannkaka, Partyfabriken och magikern David Persson förgyllde dagen.
Även Idas klass uppträdde med Idas sommarvisa men med omskriven text om Ida som inte lämnade ett öga torrt.

 


Kommentarer inaktiverade för Idas Cancerkamp – Välgörenhetsdag

Kategori: UncategorizedStängd för kommentarer.